SOLGT.Nydelig leilighet i sentrum, Strandhagen. Mulighet for garasje

SOLGT.Nydelig leilighet i sentrum, Strandhagen. Mulighet for garasje

SOLGT.Nydelig leilighet i sentrum, Strandhagen. Mulighet for garasje

Beskrivelse

En nydelig og komplett leilighet med flott sentrumsnær beliggenhet i Strandhagen i Tvedestrand sentrum. Kort gangavstand til alle funksjoner i sentrum med kun 140 meter til øvre torv.

Leiligheten ligger i eldre bygg som totalrenoveres såvel utvendig som innvendig. Leiligheten er innvendig nesten helt ferdigstilt og kan fremvises på forespørsel.

Leiligheten består av to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, gang og entre. Både felles og egen terrasse.

 

Standard:

Alle overflater er nye og innvendig standard er moderne og tidsriktig. Alle rom er gjennomgående lyse og luftige, tapet på enkelte vegger gir et oppfrisket totalintrykk.  Badet er flislagt med varmekabler, romslig dusjløsning med dører som kan foldes inn, opplegg for vaskemaskin, pen innredning med skap og skuffer. Kjøkkenet er komplett utstyrt med integrerte hvitevarer. Alle gulv er med flott enstavs eikeparkett.

Totalt sett fremstår leiligheten som meget gjennomført og pen. Er du på utkikk etter en leilighet sentralt i Tvedestrand bør du vurdere denne.

 

Fremdrift

Leiligheten er nærmest ferdigstilt innvendig og er klar for visning.

Elektro og rørlegger skal komplettere og ferdigstille anlegget samt at de fleste av vinduene skal byttes ut med nye.

 

Kjøkken

Komplett nyinnstallert kjøkkeninnredning fra IKEA. Moderne pent kjøkken med alle integrerte hvitevarer inkludert; kjøleskap med fryser, komfyr i god arbeidshøyde, microovn, glasskeramisk steketopp, ventilator og oppvaskmaskin.

Kjøkkenet har hovedsaklig skuffer i underskapene, veldig praktisk. Forøvrig er det benkeplate i eik, 1,5 oppvaskkum og to overskap med vitrineløsning.

 

Sanitær

Sanitærsystem i leiligheten er nyinnstallert av rørlegger.

 

Elektrisk

Komplett nytt elektrisk anlegg med automatsikringer og overspenningsvern. Entre og bad har flislagt gulv med varmekabler.

 

Parkering

Kjøper av leiligheten har fortrinnsrett for kjøp av garasje med bod i nyere parkeringsanlegg ca 25 meter fra leiligheten.

 

Fellesarealer

Utvendig areal opparbeidet med terrasse og trapper for adkomst er felles med  naboleiligheter. Støpte trapper belagt med lekre fliser samt nyoppført terrasse utgjør en pen helhet.

 

Uteplass

Pent opparbeidet uteareal med trappearrangement og terrasse ut mot vei. Utover dette blir det på vestsiden av bygget etablert veranda/terrasse som er eksklusivt for denne leiligheten.

SOLGT.Nydelig leilighet i sentrum, Strandhagen. Mulighet for garasje