Sjønær fritidsbolig på Øysang i Risør. SOLGT

Sjønær fritidsbolig på Øysang i Risør. SOLGT

Sjønær fritidsbolig på Øysang i Risør. SOLGT

Beskrivelse innhold

Dette er en super fritidseiendom med en nydelig beliggenhet. Til en rimelig pris får du her det aller meste av det man kan begjære i et sørlandssted; tilbaketrukket og rolig men dog sjønært og bynært, sjøutsikt, solrikt, båtplass både i saltvann og ferskvann, full moderne infrastruktur med alle fasiliteter…

Innholdsrik og ny fritidsbolig med gode planløsninger over to plan.

Hovedetasjen består av entré og bad samt romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til terrasseareale fra stue via dobbel terrassedør. Trapp fra stue og opp til loftstue. Ved inngang er det en bod for bortsetting av utstyr. I andre etasje er det tre soverom, loftstue og en bod.

Stue og kjøkkenarealet utgjør naturlig nok boligens hjerte og samlingssted. Herfra går man direkte ut på en stor uteplass/terrasse på sjøsiden av hytta. Ytterst på tomten settes det opp et pent rekkverk i glass for sikring og bevaring av den flotte utsikten utover Hødnebøkilen.

Romslig kjøkkeninnredning som har godt med skapplass (Se illustrasjonstegning, eks hvitevarer). Stua har pipeløp med mulighet for tilkobling av peis/ovn. Fra stuen er det adkomst ut til en flott uteplass med fin utsikt ned til Hødnebøkilen. Flislagt bad med alle moderne fasiliteter. Eiendommen er tilkoplet offentlig vann og avløp som sikrer mulighet for helårs bruk.

Det er muligheter for båtplass i Hødnebøkilen like nedenfor eiendommen. I tillegg er det også tinglyst rettighet til en båtplass i ferskvannet Skarvann som ligger kun ca 400 meters gange fra hytta.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i nyetablert lite hytteområde ved Hødnebøkilen på Øysang i Risør. Flott solrik og sydvendt beliggenhet i første rekke mot sjøen. I luftlinje er det kun drøyt 80 meter fra eiendommen og ned til sjøen. Bebyggelsen i området er i hovedsak fritidsboliger.

Med båt er det kun ca 10 minutter inn til Risør sentrum. M/F Øisang er en bilferge som transporterer både personer og biler fra Øysang og inn til Risør sentrum hele året. Turen tar ca 15-20 minutter. Anløpshavnen ligger kun 7-800 meter fra denne eiendommen.

 

Kjørebeskrivelse:

Fra Oslo:

Ta av fra E-18 til Søndeled ved Statoil Brokelandsheia. (Lyngrillen, Cinderella Cafe, Den lille Dyrehage)
Fra Kristiansand:

Ta av fra E-18 i rundkjøringen ved Sørlandsporten skiltet Akland, Sørlandsporten og Søndeled. (Like etter avkjøring til Risør)
Følg så vei 418 til Søndeled, og ta av til venstre (fra Oslo) eller til høyre (fra Kristiansand) over den lille broen, skiltet 351 Øysang, Jegertunet. Når du passerer skiltet Røysland, Hødnebø 14 km etter avkjøringen ved den lille broen, er du fremme og tar til høyre i dette krysset inn på hytteområdet. Ta første vei til høyre to ganger så ligger tomten ved siden av den hvite hytten.

Avstander:

Til sjøen og båtplass er hhv. Ca 80 og 130 meter i luftlinje, ca 200 og 250 meters avstand på vei.

Til badestrand og båtplass i Skarvann; ca 400 meter

Til Risør sentrum; ca 32 km med bil - ca 30 minutter, med båt ca 10 minutter.

 

Til Oslo; ca 220 km, under tre timers biltur.

 

Til Kristiansand; ca 120 km, ca halvannen times biltur.

 

 

Se film fra den idylliske overfarten ”minutt for minutt” mellom Øysang og Risør sentrum med

Øisangfergen på youtube:      https://www.youtube.com/watch?v=xOaHrS5Pw0Y

Utover sommer, sol og badeaktiviteter finnes det innenfor en kort radius fra eiendommen diverse tilbud om fritidsaktiviteter; her kan nevnes bl.a. Skarsvann aktivitetspark, Hommen gård – hest i villmark, gode turområder, golfbane.

For øvrig kan man finne en større oversikt over aktiviteter samt service- og kulturtilbud og tjenesteleverandører på nettsiden til Risør kommune: www.risor.kommune.no

Sjønær fritidsbolig på Øysang i Risør. SOLGT