Prosjektert ny fritidsbolig på stor sjønær tomt med sjøutsikt. SOLGT

Prosjektert ny fritidsbolig på stor sjønær tomt med sjøutsikt. SOLGT

Prosjektert ny fritidsbolig på stor sjønær tomt med sjøutsikt. SOLGT

Ved Hanthosundet i Tvedestrand har vi for salg en flott prosjektert hytte på en stor sjønær tomt på hele 1.131 kvm. Tomten og området forøvrig er regulert til fritidsboliger. Fin solrik beliggenhet med utsikt til Hanthosundet. Tomten er selveiet og har ferdig etablert full moderne infrastruktur, med vei til døra samt strøm, helårsvann, avløp og kabel-tv/internett. Rettighet til leid båtplass i moderne havneanlegg. Kun 150 meters gangavstand ned til flott badestrand, ca 300 meter til båtplass.  Enkel kjøreadkomst helt frem og p.plass for flere biler på egen tomt.

Området har aktivitetsmuligheter med både bading, båtliv og fiske samt ypperlige turområder. På området er det opparbeidet to flotte sandstrender perfekte så vel for små som store. Den ene badeplassen har både stupetårn, sklie og felles grillhytte

Hanthosundet har en attraktiv beliggenhet like ved Tvedestrandsfjorden og en fantastisk sørlandsk skjærgårdspark. Fra båtplassen er det en kort båttur ut til Furøya hvor du finner massevis av badeplasser og strender samt sommeråpen restaurant. Furøya er også arena for forskjellige meget populære arrangementer og konserter. Det er videre kun få minutters båttur for å komme ut til de ytterste skjærene i havgapet i Tvedestrandsfjorden. Det eksotiske øysamfunnet Lyngør ligger kun en båttur unna. På Tjenna i Tvedestrand sentrum (ca 5 km) ble det i sommer åpnet en stor vannlekepark, gratis og åpen for alle. Parken er den største av sitt slag i norge og har hatt fått en eventyrlig popularitet og besøk.

Hanthosundet ligger sentralt på sørlandet, med kun 5 km til Tvedestrand og E-18, ca 20 km til Arendal og Risør. Dyreparken i Kristiansand ligger innenfor ca en times biltur. Det er kun 12 km til et av landets flotteste golfanlegg, Nes Verk Golfpark, hvor du også finner det restaurerte Næs Jernverk, som nå er Norges beste jernverks-museum.

Generelt

Utover kjøpesummen tilkommer kommunale gebyrer for byggesøknad, fradeling og tilkopling til vann og avløp.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Tvedestrand sentrum kjør utover Rv 410 frem til Hanthosundet marina. Ta der inn til høyre og følg veien oppover til første krysset. Ta så mot høyre og kjør ca 30 meter og parker inn på venstre side, da står du på tomten.

Tomten har full moderne standard med helårs vann/avløp samt strøm og mulighet for kabel-tv/internett.

Flott stor sjønær tomt uten direkte tilgrensende hytter, solrikt med fin vid utsikt til bl.a. sjøen ved Hanthosundet.

Innhold

Innholdsrik fritidsbolig med 3 soverom, sovehems, bad, entre, stue med åpen kjøkkenløsning. Høy himling med store glassflater gjør hytta fantastisk romslig og luftig.

Standard

Innholdsrik ny og moderne fritidsbolig med helårs standard for vann og avløpssystem. Moderne strømtilførsel i bakken og mulighet for tilslutning til lokalt kabel-tv system med internett.

Standard er med parkett på gulv, fliser med varmekabler i entre og bad, bad med alle fasiliteter og kjøkkenninnredning fra IKEA, sovehems over soverommene.

 

Prisantydning, Kr. 1.690.000,- (+ omk. til kommune og stat, ca kr. 75.000,-)

Prosjektert ny fritidsbolig på stor sjønær tomt med sjøutsikt. SOLGT