Hyttetomter i fantastisk skjærgårdsidyll – Hagefjord Panorama

Hyttetomter i fantastisk skjærgårdsidyll – Hagefjord Panorama

Hyttetomter i fantastisk skjærgårdsidyll – Hagefjord Panorama

Beliggenhet:

Her har du en meget sjelden anledning for å skaffe deg en fritidseiendom med en ekstraordinær beliggenhet. Dette er virkelig midt i indrefileten på sørlandet, og bare 40 meter fra sjøen. Fra disse tomtene som ligger i første rekke til sjøen, på kotehøyde 11 - 14 MOH, er det en fantastisk nærhet og utsikt til fjorden, havet, båtlivet osv. Full moderne helårsstandard og kjørevei til døra. Tomtene har i tillegg "tøffelavstand" til både badestrender, båtplass, restaurant og kiosk. KOM GJERNE Å SE - NÅR SOM HELST! Tilgjengelig for visning de fleste dager. 

Konkrete hyttetyper er mulig å endre så lenge de er innenfor reguleringsplanens bestemmelser. Ta gjerne kontakt for en prat om muligheter og priser rundt dette.

I et flott sydvendt område like ved Hagefjord Brygge foreligger denne godkjente reguleringsplanen for et lite hytteområde bestående av totalt kun ti tomter. Tomtene ligger sydvendt og solrikt med bare 40 til 80 meters avstand til sjøen. Hyttene skal bygges bare fra 9,5 til 16 høydemeter over havet – dette medfører en beliggenhet og utsikt hvor man kommer meget tett på sjøen. Fra alle tomtene har man en meget god nærhet til sjøen og en nydelig sjø-/havutsikt. I umiddelbar nærhet, innenfor en radius på ca 150 meter, er det tilgang på både badestrender og restaurant samt nytt serviceanlegg med småbåthavn.

Sommeren 2013 ble Hagefjorden serviceanlegg ferdigstilt og tatt i bruk. Her er det etablert et helt nytt og moderne anlegg som består av restaurant med skjenkebevilling, storkiosk, stor småbåthavn, gjestebrygger og drivstoffylling. I tillegg finnes her servicefasiliteter med dusj, toalett og vaskerom. I området er det også tilgjengelig offentlige parkeringsplasser med mulighet for døgnparkering.

Like på nordsiden av hytteområdet ligger det offentlige friluftsområdet Persøygard, dette er et attraktivt og mye brukt utfartssted. På Persøygard finner man en super, barnevennlig badestrand samt et område som forøvrig er flott tilrettelagt med asfalterte gangveier, grill og toalett.

Noen næravstander på sjøen:

1 nautisk mil (nm) = 1.852 meter - Ved 1 knops fart tilbakelegger et fartøy en nautisk mil pr. time.

Sandøya: 0,2 nm, ”Skjæra” (ytterste skjærgård): 1,0 nm, Askerøya: 1,8 nm, Kilsund: 3,0 nm, Lyngør: 4,5 nm, Furøya: 4,1 nm. Alt dette er altså innenfor en radius av 10-15 minutters båttur med en planende båt i ca 20 knops fart.

Til indre havn i Tvedestrand er det ca 6 nm og til pollen i Arendal er det ca 13 nm, båttur dit fra Hagefjord Panorama vil dermed ta hhv ca 20 og 40 minutter.

Noen avstander på land:

o Tvedestrand sentrum, 11 km

o Arendal og omegn golfklubb, 18 km

o Arendal sentrum, 37 km

o Kristiansand dyrepark, 88 km

o Sommarland i Bø, 157 km

o Porsgrunn, 101 km

o Oslo 250 km

o Torp flyplass Sandefjord, 136 km

o Kjevik flyplass Kristiansand, 98 km

For øvrig:

I og rundt Tvedestrand er det massevis av både arrangementer og severdigheter. Vi nevner her bare noen få av disse: Kystkulturuka, markedene SANS for Tvedestrand, diverse konserter både i sentrum, på Furøya, gjeving og Lyngør. Tvedestrandsregattaen med Skagerrak across, Trebåtfestivalen i Risør, Canal street i Arendal.

Nærmiljøet byr også på en lang rekke interessante steder å besøke; restauranter, utsalg m.v.:

Borøya: Hagefjordbrygga, Borøy kunsthandel, Seilerhytta

Sandøya: Dagligvarebutikk, Sjøstjerna spiseri, La locanda di marie, Løvøens lam, Basthaven, Mose, Sandøya lys, fire, Eyvind Hermansen m.fl.

Gjeving/Lyngør: Resort Lyngørporten, Båtbua restaurant, Seilmakerfruens kro, Pers brygge, Gjeving marina, Lyngørfjorden marina.

Kilsund: Dagligvarebutikk og marina

Furøya: Ærverdig gammel redereiendom nå i offentlig eie. Stor øy som er tilrettelagt med mange badestrender, konsertområde og Furøya restaurant.

Tvedestrand sentrum: Badeparken i Tjenna er landets største gratis badeattraksjon. Forøvrig er det her kommuneadm samt det meste av butikker og servicetilbud.

Noen lenker for mer info:

www.tvedestrand.kommune.no, www.madeonsandoya.no, www.lyngorvel.no, www.kystkulturuka.no,

Adkomst:

Kjør E18 og ta av til Tvedestrand. Kjør ned til sentrum og følg så Rv 411 ut av sentrum. Ca 7 km fra sentrum ta av til høyre inn på Rv 109 mot Borøy og Hagefjord brygge. Følg skiltingen til Hagefjord brygge. Ta til venstre ytterst ved brygga så ligger området umiddelbart ovenfor på venstre side

Regulering:

Området er regulert til fritidsbebyggelse, friluftsområder samt tekniske anlegg med veier oa. Totalt er området for fritidsbebyggelse og anlegg på ca 12.000 kvm. Det er gitt bestemmelser om fargevalg for nybygg og at disse skal gå i dempede jordfarger. Se forøvrig reguleringsplan og - bestemmelser for området.

Utforming av fritidsboliger:

Til området er det tegnet og prosjektert en type enkeltstående hytte og en dobbelhytte. Disse er godt tilpasset hva som er tenkt for området, men dette kan også omarbeides i samråd med arkitekt dersom man har andre ønsker til utforming og innhold. Ønsker du kun å kjøpe en tomt for selv å stå for hyttebygging er det også mulig.

De planlagte fritidsboligene vil ha en frisk og moderne utforming med store glassflater både i veggfasader og i tak. De store takvinduene og den innvendig oppløftede himlingen vil medføre en gjennomgående luftig og lys bolig - dette ivaretar og utnytter dermed den spektakulære utsikten disse tomtene besitter.

Fritidsboligene får naturligvis full moderne helårsstandard med bilvei helt frem til døra. Parkering skal dog foregå på felles parkeringsplass like nord for hytteområdet. For mer eksakt mulig utforming og innhold i fritidsboligene ta kontakt for nærmere avtale.

Priser:

En enhet i dobbelhytte Fra Kr. 2.950.000,- til Kr. 3.190.000,-

Frittstående fritidsbolig Fra Kr.3.790.000,- til Kr. 4.290.000,-

Ønsker du kun å kjøpe en tomt og bygge ditt eget er det også mulig, ta kontakt for en prat om muligheter.

Omkostninger:

Utover kjøpesummen tilkommer omkostninger til Tvedestrand

kommune for fradeling av tomt samt tilkopling til offentlig

vann og avløp, totalt kr. 55.300,-.

Årlige kommunale avgifter: Kr. 10.188,-

Felleskostnader:

Hytteeierne kan evt. i fellesskap etablere en hytte-/velforening e.l. Generalforsamlingen i denne foreningen vil dernest kunne vedta regler for ivaretakelse av felles interesser for medlemmene. Herunder størrelse på felleskostnader ifbm. vedlikehold av veier og anlegg.

Ligningsverdi:

Ligningsverdi for eiendommen ansettes etter ferdigstillelse.

Tomt:

Selveide tomter. Tomtene fradeles ved inngått salgsavtale, endelig areal kan dermed ikke eksakt angis før gjennomført fradeling.

Parkering:

Tilhørende rettighet for en eksklusiv plass på felles parkeringsområde (felleskostnader tilkommer)

Vei/vann/kloakk:

Tilkobling til offentlig vann og avløpsanlegg. Privat internt veianlegg.

Hyttetomter i fantastisk skjærgårdsidyll – Hagefjord Panorama