Hytte/hyttetomt – Lyngørfjorden, Dypvåg i Tvedestrand

Hytte/hyttetomt – Lyngørfjorden, Dypvåg i Tvedestrand

Hytte/hyttetomt – Lyngørfjorden, Dypvåg i Tvedestrand

Beliggenhet

Flott sjønær beliggenhet i spredtbygget, etablert hytteområde. Eiendommene har store tomter og det er derfor luftig og god plass rundt hyttene. Denne eiendommen ligger på toppen av Bastnesheia og har gode solforhold og fin sjøutsikt til Lyngørfjorden. Kort gangavstand ned til sjøen og båtplass (ca 200 meter).

 

Generelt

På tomten har vi prosjektert en mulig hytte, men her har kjøper alle muligheter innenfor de begrensningene reguleringsplanen setter. Dersom du i første omgang kun ønsker å kjøpe tomten for senere å bygge ut hytta er det også en mulighet. Ta gjerne kontakt for mer detaljert informasjon.

Til tomten tilhører en bryggeplass på 3 meters bredde i felles anlegg med hyttenaboer.

 

Adkomst/Tomteforhold

Til tomten er det kjørbar vei helt frem. Veien er kun ment å fungere til å frakte varer og utstyr til hytta, fast parkering av bil skal skje på felles parkeringsplass, ca 250 meter fra hytta. Dette sikrer da et tilnærmet bilfritt miljø i området.

 

Innhold

Prosjektert hytte består av tre soverom, bad, entre, hems og stue med åpen kjøkkenløsning. Mulighet for etablering av terrasser.

Hytta har høy takhimling i stue slik at denne oppleves romslig, lys og luftig.

Til eiendommen kan det tilknyttes anlegg for vann og avløp slik at hytta kan ha full moderne standard.

Det leveres ferdigmalt panel i himlinger og på vegger, eikeparkett på gulv, flislagt bad og entre med varmekabler, innholdsrik kjøkkeninnredning. Utvendig leveres grunnet kledning.

Hytte/hyttetomt – Lyngørfjorden, Dypvåg i Tvedestrand