ALLE SOLGT. Fire moderne og innholdsrike leiligheter på Sletteneplatået – Valbergheia. Godkjent for husbank. BO FOR KR 1900,- MND.

ALLE SOLGT. Fire moderne og innholdsrike leiligheter på Sletteneplatået – Valbergheia. Godkjent for husbank. BO FOR KR 1900,- MND.

ALLE SOLGT. Fire moderne og innholdsrike leiligheter på Sletteneplatået – Valbergheia. Godkjent for husbank. BO FOR KR 1900,- MND.

Sletteneplatået 18 og 20, 4900 Tvedestrand

På Sletteneplatået 18 og 20, Valbergheia i Tvedestrand sentrum, er det planlagt oppført fire nye og moderne leiligheter i to tomannsboliger. Boligene er innholdsrike 4 roms leiligheter med 3 soverom i hver, leveres komplett ferdigstilt og innflyttingsklare. Sydvendt, solrik og luftig beliggenhet på den øvre delen av byggetrinn to.

Prosjektet er forhåndsgodkjent for finansiering i husbanken. Dette innebærer en meget gunstig lånerente, pt på 1,79%, for finansiering av inntil 80 % av kjøpesummen. Med startlån som toppfinansiering vil månedlige lånekostnader etter skatt for en av disse boligene beløpe seg til under kr. 1.900,-. Med andre ord mye billigere å eie enn å leie.

Moderne og innholdsrike boliger med et areal på ca 83 kvm gir et bruksareal på ca 75 kvm. Boligene er praktiske med gjennomtenkte og gode planløsninger og alle har tre soverom. Adskilt soverom/baderomsavdeling og stue/kjøkkenavdeling. Stue og kjøkkenarealet utgjør naturlig nok leilighetens hjerte og samlingssted. Her er det romslig kjøkkeninnredning samt ferdig pipeløp med mulighet for tilkobling av peis/ovn. Fra stuen er det adkomst ut til terrasse og videre ut til privat hageparsell for den enkelte.

Til boligene er det enkel, trappefri adkomst og egen uteplass - alt på ett plan. Egen eksklusiv tilhørende parkeringsplass til alle boligene. Mulighet for garasje/carport dersom ønskelig.

 

Beliggenhet

Boligene oppføres på Sletteneplatået som er en del av det populære og sentrumsnære boligområdet Valbergheia, like ved Tvedestrand sentrum.

Fra Sletteneplatået er det gangavstand på opplyste fortau til skoler og sentrum. I nærområdet finnes både lekeplasser, balløkke og badeplass innenfor få minutters gange.

Tomten er sydvendt med gode solforhold hele dagen.

 

Innhold:

Boligene har et bruttoareal på ca 83 Kvm og består av stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom, bad, entré og innvendig bod. Utvendig sportsbod medfølger etter nærmere avtale og plassering.

Byggemåte - spesifikasjoner:

Bygget oppføres etter dagens moderne og strenge krav til nye bygg, jfr TEK-10. Dette innebærer bl.a. meget godt isolerte konstruksjoner /ventilasjonsanlegg/elektro mv.

Støpt betongsåle med 20 cm isolasjon, radonsperre ihht krav. Varmekabel for entré og bad legges i støp. 15+5 cm yttervegger. Kledning med liggende trepanel. Yttertaket bygges med 35 cm isolasjon. Tekkes med takplater i stål.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning. Tilført luft renses samtidig som innevarme blir resirkulert. Dette medfører et sunt og riktig balansert innemiljø.

Alle vegger og himlinger leveres med ferdig malte panelplater i mdf. På bad leveres baderomsplater på vegger. På gulv i alle ”tørre” oppholdsrom leveres det parkett. På badegulv og entré leveres det fliser, membran ihht krav på bad.

Det leveres glatte hvitmalte lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull og hjørneskjøter er egeninnsats.

Ytterdør er med vindusfelt. Dørblad, karm og utforing leveres ferdig malt i standard farge med håndtak. Innvendige dører leveres hvitmalte i glatt stil. Glidehengslede vinduer i pvc, åpningsvinduer med innvendig slagretning.

Boligen leveres med komplett kjøkkeninnredning som vist i illustrasjon. Benkeplate i laminat, 1,5 oppvaskkum i rustfritt stål. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin, automatisk lekkasjestopp. Hvitevarer er eksklusive.

Rør i vegger, legges i rør i rør system, fordelerskap monteres på bad.

På bad leveres servant med 60 cm baderomsinnredning, gulvmontert toalett, ettgreps blandebatteri til servant, dusjkabinett 80x80 cm, opplegg for vaskemaskin, utekran.

På kjøkken monteres opplegg for oppvaskmaskin, kjøkkenbatteri med tilkobling for oppvaskmaskin og lekkasje sikring. Varmtvannsbereder, 200 l høyax bereder plassert i bod.

En stk frostfri utekran plassert på inngangssiden.

 

Elektrisk:

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes av elektro entreprenør i samråd med kunde.

varmekabler på bad og i entre med elektronisk termostat

Overlastvern, overspenningsvern, 8-10 stk Jordfeilautomater,

2 utelamper, hvite taklamper i soverom, bod og entré, 1 stk benkarmatur på kjøkken

2 stk brannmeldere – 230V seriekoblet

 

TV/Internett:

Mulighet for tilkopling til kabel-tv system for levering av internett og tv.

 

Parkering:

Alle boligene får egen separat og eksklusiv parkeringsplass på sin eiendom. Mulighet for garasje/carport etter nærmere avtale.

 

Uteplass :

Selveiet tomteparsell med areal på ca 250-300 Kvadratmeter til hver bolig. Tomten blir opparbeidet med gruslagt innkjørsel og parkeringsplass til hver leilighet. Terrasse på ca 13 kvm ved stue. For øvrig leveres tomten planert og klar for kjøpers opparbeidelse.

 

Priser:

Sletteneplatået 18: Kr. 1.590.000,- og Kr. 1.650.000,-

Sletteneplatået 20: Kr. 1.690.000,- pr. bolig. BEGGE SOLGT PR 14.01.2016

 

Omkostninger:

Omkostningene pr. bolig utgjør følgende:

• Dokumentavgift, 2,5 % av tomteverdien.

• Tinglysingsgebyr for skjøte, kr. 525,-

• Tinglysingsgebyr ved evt. pant i eiendommen, kr. 525,-

• Fradeling og tilkopling for vann og kloakk til Tvedestrand kommune, kr. 45.000,-

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 914
Gårdsnr: 2
Bruksnr: 216 (persell fradeles denne)

ALLE SOLGT. Fire moderne og innholdsrike leiligheter på Sletteneplatået – Valbergheia. Godkjent for husbank. BO FOR KR 1900,- MND.